Boka tider

På vår klinik arbetar personal med hög kompetens och vi lägger stor vikt vid varje terapeuts personliga yrkesmässiga skicklighet för att alltid kunna garantera bästa omhändertagande och resultat. Samtliga terapeuter är medlemmar i respektive yrkesförbund och därigenom ansvarsförsäkrade.

Varje besök hos oss inleds med anamnes (din berättelse) och en grundlig undersökning för att vi ska kunna ställa en korrekt diagnos och identifiera orsaken till dina besvär. Utifrån det så formas behandling och övriga åtgärder till dina förutsättningar. Förutom snabb hjälp så tänker vi alltid långsiktigt för att du ska fortsätta vara besvärsfri.

Våra naprapat och fysioterapeut/sjukgymnastbehandlingar

För dig som söker effektiv hjälp både vid akuta och mer långvariga besvär från muskler och leder, det vi kallar för "rörelseapparaten". God effekt nås vid komplicerade smärttillstånd men även när syftet bara är att optimera funktion och rörelse.

Vi arbetar såväl med unga som äldre samt även med barn och idrottare på hög nivå. Alla besvär och människor är unika men en vanlig behandlingsserie är på två till sex behandlingar. Diagnostik och manuell behandling varvas med konkreta råd och övningar och anpassas efter dina besvär och behov.

Inför ditt första besök är det bra att tänka igenom hur dina besvär uppkom och hur de har varierat med tiden - det är viktig information för oss!

Våra massagebehandlingar

Stela och ömma muskler är orsaken till många besvär. Genom massage och annan muskelbehandling kan besvären lindras eller helt behandlas bort.
Vår massage är inriktad på resultat och angriper problemområdet effektivt.

Boka tid på vår klinik »

Det går också bra att ringa
08-720 75 50
Vi har akuttider reserverade varje dag.

Boka tid på ditt företag »