Kostrådgivning

I stolt samarbete med Sofia Skog som är diplomerad kostrådgivare erbjuder vi kostrådgivning/hälsocoachning. Hon brinner för kost och hälsa och tror på en balanserad sund relation till kost och träning. 

Hennes hjärta slår lite extra för det antiinflammatoriska köket då kosten spelar stor roll för vårt välbefinnande och vår strävan efter ett långt och friskt liv. Här hittar vi massor av härliga färgrika livsmedel med mycket frukt och grönt fyllda av massor av härliga vitaminer och fibrer. Hon tror på en balanserad syn på vad vi äter och dricker och trots att vi strävar efter efter att äta god och vällagad mat så finns det även utrymme för att "unna sig".

Sofia Skog erbjuder:

Klassisk kostrådgivning: Där går hon igenom vad du äter och hur du äter, dina mål med kosten. Du får coachning både genom fysiskamöten och/eller över nätet.

Antiinflammatorisk Boost: Där följer ni ett 16 dagars program som går ut på att stärka och rena magen och tarmen, boosta kroppen med masa nyttigheter. Denna kur är jättebra för dig som har problem med IBS uppblåsthet smärta eller magkatarr mm eller för dig som känner att du saknar energi och känner dig orkeslös. Denna kur är även jättebra om man ständigt känner sig sugen på socker. 

Matinspiration: Här erbjuder jag massor av tips på recept böcker man kan läsa för inspiration. Tips på hur man kan laga mat för hela familjen . Sofia erbjuder sig att komma hem och laga mat tillsammans med er.

Maxa formen: Ett skräddarsytt kostprogram som stärker och fyller på kroppen inför kommande mål såsom Vasaloppet Tjejmilen Marathon tex

Kontakta oss på info@srkkista.se så förmedlar vi kontakten Sofia erbjuder detta både i Kista och Bålsta